Fra 159.400 euro

2 Soverom Maisonette i Torre de la Horadada

Elegante leiligheter kun 200 meter fra stranden

Higuericas Beach er et vakkert boligområde bestående av maisonettes som ligger kun 200 meter fra stranden. Anlegget består av en, to eller tre-soveroms leiligheter i første etasje med privat hage og andre etasje maisonettes med store solterrasser. Alle eiendommene har et romslig åpent kjøkken / stue / spisestue som fører til en terrasse med utsikt over felles bassengområde og anlagte hager. 

Dette komplekset drar nytte av et felles svømmebasseng og store anlagte hager, samtidig som det ligger ved havet, og tilbyr fantastisk utsikt samt luksus lange turer langs kysten. Disse leilighetene ligger i La Torre de la Horadada, en naturlig setting bare noen meter fra Higuericas-stranden med hvit sand og klart vann. 

Plasseringen er god for å kunne nyte de lokale fasilitetene, i et godt konsolidert område med alle fasiliteter som kreves for det daglige livet. I nærheten av utviklingen er det supermarkeder, apotek, restauranter og flotte sykkelstier. 

Det er også noen fine golfbaner og fantastiske kommersielle sentre i nærheten, og med lett tilgang til flyplassene i Alicante og Murcia har det aldri vært enklere å komme hit. Tilgang på veien er lett takket være den nærliggende AP7-motorveien, og den internasjonale flyplassen i Murcia-San Javier ligger bare 15 minutter unna med bil.

Se flere modeller her