Tyrkia

Alanya, Oba, Mahmutlar, Cikcilli med flere
Se lenger nede på siden
Her kan du se vårt utvalg av boliger i Tyrkia

Oppfyll drømmen din i vakre Tyrkia

Alanya, Oba, Mahmutlar osv

I Tyrkia har vi et meget stort utvalg av flotte anlegg hvor vi kan tilby leiligheter i alle prisklasser, med 0, 1, 2, 3 eller 4 soverom. Vi tilbyr både nye og brukte boliger i alle prisklasser langs hele kystområdet. De du ser nede på siden her er bare et lite knippe av alt vi kan tilby.
Vår partner i Tyrkia er Alanya Eiendom og her har vi et meget stort utvalg av fantastiske leiligheter til meget gode priser.
Du finner hele utvalget vårt her : Tyrkia boligliste
Bilder er allikevel bare bilder, bli gjerne med oss på en tur til Tyrkia for å se på aktuelle boliger. Ta kontakt for tilbud om visningstur.

Vi arrangerer gjerne en tur til Tyrkia for dere, hvis dere vil ned for å se på et utvalg av boliger. Vi kan arrangere en tur til Tyrkia hele høsten og vinteren 2021/22. Se mer på siden som heter visningstur


.

Sea Star Residence

Meget prisgunstige leiligheter med 2 soverom i Tosmur, 200 meter fra stranden

Priser fra 99.000 €

Oba 1221

Meget flott anlegg i Oba som er ferdig bygget. Her bor man virkelig lukseriøst. 2, 3, 4 eller 5 soverom og 1 eller 2 bad. Ferdig bygget.

Priser fra 87.000 €, spør om full prisliste på ledige leiligheter

Crystal River / Oba

Crystal River ligger i Oba, med gangavstand til stranden og kun ca 200 meter fra butikker og restauranter.

Priser fra 85.000 €. Spør om full prisliste

Calista Premium Residence

Luksusboliger i 1. linje mot stranden i Muhmotlar. Her bor man 5 meter fra stranden, 100 meter fra restauranter og 200 meter fra butikken - kan man få det enklere.

Priser fra 125.000 - 195.000 €. Ta kontakt for full liste

Aramis Terrasse 2

Fantastiske leiligheter i et nydelig anlegg i Cikcilli. Her er det kort vei til både butikker og restauranter, og til markedet. Leiligheter i forskjellige størrelser og priser.

Priser fra 84.200 €. Send forespørsel om full prisliste.

Crystal Park

Meget flott anlegg som ligger kun ca 700 meter fra stranden, med gangavstand til en mengde butikker og restauranter. Gratis buss flere ganger om dagen til strandområdet.

Fra 125.000 €

Siberland

Dette prisgunstige anlegget ligger i Avsallar, kun 800 meter fra flotte sandstrender og med gangavstand til butikker og restauranter.

Be om full prisliste på de som er ledige for salg

Twin Tower

Her får man beliggenhet i 1. linje mot stranden. Fantastisk anlegg med innendørs og utendørs basseng. Anlegget ligger i Mahmutlar / Alanya.1, 2 eller 3 soverom

Be om full prisliste på de som er ledige for salg