Visningstur

Visningsturer til Spania og Tyrkia arrangeres hele året.

Vi hjelper til med å arrangere visningstur til de forskjellige landene vi har avtale i. Se under her for å se når neste tur til ”ditt” land går. Ta kontakt med oss hvis det ikke står dato her.

Turene for sommer og høst 2018 blir booket nå, så ikke vent for lenge dersom dere har tenkt å bli
med oss i nærmeste fremtid. Vi arrangerer turer i hele sommer og utover hele høsten.

Spania

Det arrangeres visningsturer på 4 - 5 dager hele året til  maks 1.990.- på 4 eller 5 dager.

Vi har flere mulige datoer for turer nå i vår og sommer.Vi kan arrangere 5 dagers turer fra alle de større flyplassene i landet. På turene til Costa Blanca betaler man maks 1.990 for flybillettene ( vi dekker det overskytende ). Hotell, alle måltider, samt all transport og omvisning dekkes av MASA International S.L. i Spania. Alle får med seg sin egen Norske eiendomsrådgiver på hele turen.

Vi kan også tilby mange forskjellige boliger på Costa del Sol og ordner gjerne med en omvisning av aktuelle boliger dersom dere skal på tur til denne delen av Spania.

Tyrkia

Vi kan nå tilby visningsturer til Tyrkia. Turene kan variere i lengde, fra 4 - 7 dager. Dersom dere betaler flybillettene selv vil kontoret i Tyrkia sørge for transport tur/retur flyplassen samt opphold i leilighet eller hotell. Dersom turen ender med at dere kjøper en leilighet vil dere få kreditert kostnaden for flybillettene. ( maks 2 personer )

Portugal

Vi kan tilby visningsturer til Portugal store deler av året. Våre turer varer i 4 dager og du betaler maksimum 1.990.- Nkr pr. person for flybillettene.Transport til og fra FARO flyplassen i Portugal samt hotellet med frokost ordnes av Ideal Homes på Algarve. Vi vil på en slik tur kunne vise dere mange forskjellige boliger innenfor de rammene vi blir enige om før turen starter.
Dersom dere skal på tur til Algarvekysten på egen hånd og ønsker å se på noen boliger kan vi selvsagt også ordne det. Send oss da en oversikt over når tid dere skal reise, og hva slags boliger dere ser etter.

Kreta

Dersom dere skal på tur til Kreta kan vi sørge for at dere får en omvisning på aktuelle boliger, eller tomter dersom dere vil bygge deres egen villa. Vårt kontor holder til i Chania og vi kan tilby boliger rundt på denne delen av Kreta.
Dersom turen ender med at dere kjøper en bolig vil vi kreditere dere for kostnaden til 2 flybilletter. ( Maks 4.000 Nkr pr. stk )

Malta

Vi kan tilby omvisning på boliger på Malta og Gozo dersom dere skal på ferie til disse øyene. Dersom turen ender med at dere kjøper bolig via oss vil vi kreditere dere for 2 billetter, ( Max 4.000 Nkr pr. stk )