Visningstur

Visningsturer til Spania og Tyrkia arrangeres hele året.

Vi hjelper til med å arrangere visningstur til de forskjellige landene vi har avtale i. Se under her for å se når neste tur til ”ditt” land går. Ta kontakt med oss hvis det ikke står dato her.

Turene for vinteren våren 2020 blir booket nå, så ikke vent for lenge dersom dere har tenkt å bli med oss i nærmeste fremtid. Vi arrangerer turer i hele vår og sommer.

NB : Pga Coronaviruset kan vi dessverre ikke arrangere visningsturer for øyeblikket, men vi kan fremdeles hjelpe dere dersom dere ønsker å kjøpe en bolig hjemmefra. Ta kontakt for mer info.

Spania

Det arrangeres visningsturer på 4 - 5 dager hele året til  maks 1.990.- på 4 eller 5 dager.

Vi har flere mulige datoer for turer nå i høst og vinter. Vi kan arrangere 5 dagers turer fra alle de større flyplassene i landet. På turene til Costa Blanca betaler man maks 1.990 for flybillettene ( vi dekker det overskytende ). Hotell, alle måltider, samt all transport og omvisning dekkes av vårt kontor i Spania. Alle får med seg sin egen eiendomsrådgiver på hele turen.

Vi kan også tilby mange forskjellige boliger på Costa del Sol og ordner gjerne med en omvisning av aktuelle boliger dersom dere skal på tur til denne delen av Spania.

Tyrkia

Vi kan nå tilby visningsturer til Tyrkia. Turene kan variere i lengde, fra 4 - 7 dager. Dersom dere betaler flybillettene selv vil kontoret i Tyrkia sørge for transport tur/retur flyplassen samt opphold i leilighet eller hotell. Dersom turen ender med at dere kjøper en leilighet vil dere få kreditert kostnaden for flybillettene. ( maks 2 personer ). Vår partner i Tyrkia er Alanya Eiendom, et kontor som har levert mange boliger til Nordmenn.

Portugal

Dersom dere skal på tur til Algarvekysten på egen hånd og ønsker å se på noen boliger kan vi gjerne ordne med en omvisning på aktuelle boliger innenfor den prisrammen dere setter opp før avreise. vi kan tilby mange fantastisk flotte boliger langs hele denne kyststripen. Send oss da en oversikt over når tid dere skal reise, og hva slags boliger dere ser etter.

Kreta

Dersom dere skal på tur til Kreta kan vi sørge for at dere får en omvisning på aktuelle boliger, eller tomter dersom dere vil bygge deres egen villa. Vårt kontor holder til i Chania og vi kan tilby boliger rundt på denne delen av Kreta.
Dersom turen ender med at dere kjøper en bolig vil vi kreditere dere for kostnaden til 2 flybilletter. ( Maks 4.000 Nkr pr. stk )